Friday, December 30, 2016

Resipi Kek Lapis Gulung Inti Coklat









Jom jimat duit dengan buat kek SENDIRI Kek Lapis Shafira sedia membantu anda. Hari ni rasa nak, share resipi "kek lapis gulung inti coklat".
Bahan bahan
1- Tepung Gandum / Tepung 450 Gram ayak
2- Gula 250 gram 
3- Susu pekat 1 tin
4- loyang bersaiz 9 inci ( loyang pendek)
5- oven elektrik yg kecik pun boleh
6- telur 10 biji
7- butter golden churn 450'gram
8- coklat kegemaran anda
9. jem coklat 1 bekas kecik
Cara buat
1-gaul kan bahan2 diatas dengan mixer tangan sehingga sebati. mulakan dengan memukul telur terlebih dahulu sehingga kembang.
2. Ambil loyang 9 Inci itu tadi tuangkan sekitar 8 sudu teh kedalam acuan loyang, ratakan dan bakar sekitar 10 minit. Buat dua lapisan sahaja. tindih adunan yg telah siap dengan adunan kedua.
3. selepas masak, tanggalkan kek yg telah masak itu dan sapukan dengan jem coklat dengan rata dan gulungkan dengan coklat sedap.

4. Biar sebentar untuk bagi jgn patah
 Senang ke senang?

Malas?? Order je

Antara kek lapis coklat yang ada :
- snicker
- kinder beuno
- hersyes
- mars
- cadbury dairy milk
- toblerone
- kitkat
- cadbury picnic
- cadbury boost
- cadbury crunchie
- voshalle
- ferrerro rocher
- cadbury

Whatsapp 0105437705

Harga : RM25.00
Postage : RM8.00 WM, RM12.00 EM

Untuk tempahan, klik SINI

Atau
sms/ whatsapp/ telegram 010-5437705

LIKE Fan page : Elisya Baker

2 comments: